Mersad Selimbegovic moet nieuwe coach van KAS Eupen worden

'KAS Eupen lijkt nieuwe coach gevonden te hebben'

25 juli om 18:16

KAS Eupen moet na degradatie komend seizoen aan de slag in de Challenger Pro League. Afgelopen seizoen nam assistent-trainer Kristoffer Andersen in het competitieslot tijdelijk over van Florian Kohfeldt. Nu lijken de Panda's echter met Mersad Selimbegovic een definitieve coach gevonden te hebben.

Volgens Sudinfo wordt Selimbegovic de volgende hoofdcoach van KAS Eupen. De Bosniër was in het verleden actief als coach in de Duitse tweede klasse, bij SSV Jahn Regensburg en Hansa Rostock. 

Bij die laatste nam hij in december 2023 het roer over, maar een groot succes werd zijn passage niet. Selimbegovic was 17 wedstrijden actief als hoofdcoach van Rostock, maar kon met slechts 4 overwinningen de degradatie niet voorkomen.  Een kleine maand geleden mocht hij dus ook opnieuw beschikken bij de Duitse club. 

De Bosniër wordt dus hoogstwaarschijnlijk de man die KAS Eupen opnieuw op de rails moet zien te krijgen. Verder toonde Eupen zich nog niet erg actief op de transfermarkt. Enkel de Poolse jeugdinternational David Widlarz werd transfervrij overgenomen uit de jeugd van Bayer Leverkusen.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.