Isaac Price kan Standard verlaten voor West Bromwich Albion

Ziet Standard één van weinige lichtpunten vertrekken? Tavolieri: 'Onderhandelingen met West Brom'

24 juli om 18:59

Enkele dagen nadat William Balikwisha naar Oud-Heverlee Leuven vertrok, lijkt Standard opnieuw afscheid te gaan nemen van één van z'n weinige lichtpunten van het afgelopen seizoen. Ex-Everton-speler Isaac Price geniet concrete interesse van West Bromwich Albion, zo meldt Sacha Tavolieri. 

Eerder raakte al bekend dat Price de club zou willen verlaten, omwille van de negatieve situatie waarin de Rouches zich momenteel bevinden. De onderhandelingen tussen Standard en de Engelse traditieclub zouden tevens al aan de gang zijn. 

Standard nam de centrale middenvelder afgelopen seizoen transfervrij over van Everton, maar wil nu boter bij de vis voor de international van Noord-Ierland. Naar verluidt zou zijn transfersom zo'n twee miljoen euro bedragen. 

Volgens de transferjournalist zou er sprake zijn van een contract voor vijf seizoenen voor Price. De middenvelder zou de overstap naar de Engelse Championship alvast zien zitten. 

Naar verluidt is Standard al op zoek naar een vervanger voor de centrale middenvelder. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.