UPDATE: 'De Sart vertrekt zondag naar Doha om medische testen af te leggen'

28 juli om 12:32
Laatste update: 28 juli om 12:32

Julien De Sart wil naar Al-Rayyan vertrekken. De middenvelder van KAA Gent heeft een bijzonder lucratief aanbod gekregen van die club, weet Het Nieuwsblad.

De Sart zou zijn loon in één klap kunnen verdriedubbelen. Woensdag kwam hij niet opdagen voor de groepstraining van de Buffalo's, al meldt de club dat hij ziek is. "Onze relatie is nog perfect", wordt daar gezegd.

De Sart heeft bij KAA Gent nog een contract tot de zomer van 2028. Al-Rayyan heeft al een bod ingediend voor De Sart, maar dat bod was zwaar onvoldoende. KAA Gent kan op deze manier in een vervelende transfersoap terechtkomen. 

Update: Het is nog maar een kwestie van tijd alvorens De Sart bij Al-Rayyan tekent. Volgens Sacha Tavolieri is er een akkoord gevonden tussen KAA Gent en de ploeg uit Qatar. Momenteel worden alle documenten in orde gemaakt. Volgende vliegt De Sart naar Qatar om de transfer officieel te maken. 

Update: De Sart vliegt volgens Tavolieri vandaag nog naar Doho, om er zijn medische testen af te leggen. Maandag zou de middenvelder er een contract voor drie seizoenen ondertekenen, met optie op een extra seizoen.