Hoofdtrainer Vrancken zeer content bij KAA Gent

Vrancken zeer content bij Gent: “Hier zijn de lijnen heel kort, nooit zo ervaren”

23 juli om 17:17
Laatste update: 23 juli om 17:23

Wouter Vrancken, de nieuwe hoofdtrainer van KAA Gent, vertelt over het goede gevoel dat hij heeft bij de Buffalo’s. Vrancken uit zich zeer lovend over Sam Baro, de nieuwe eigenaar van Gent.

Vrancken vertelt uitvoerig hoe content hij is met Baro als eigenaar bij Gent. “Sam wil vooruit. Er hangt enthousiasme in de club. Weet je, ik vergelijk niet graag, maar als je ze allemaal op een rij zet, dan springt Sam eruit. Hij wil de zaken sámen aanpakken. Beslissingen worden nu écht samen genomen”, citeert Het Laatste Nieuws Vrancken.

Vrancken geeft aan dat het bij andere clubs lang kan duren voordat er een beslissing wordt genomen. Volgens Vrancken komt dit doordat je een technisch directeur, een voorzitter en eventueel een CEO hebt. “Hier zijn de lijnen heel kort - ik heb het nog nooit zo ervaren. Voor sportieve beslissingen komen Arnar, Kjeld (Fort, de business adviseur van Baro, red.) en ik samen. Zijn wij het eens, dan kloppen we aan bij Sam”, aldus Vrancken. Wanneer Baro groen licht geeft, dan wordt er geschakeld.

Vrancken geeft tot slot de komst van Max Dean als voorbeeld bij Gent. “Max Dean, bijvoorbeeld. Hij kwam via de scouting. Arnar bekeek hem, ik nadien ook. Wij waren overtuigd - beloftevolle spits. En dan ging alles snel.”