Tavolieri: 'STVV en KAA Gent zijn akkoord over middenvelder Mathias Delorge'

Tavolieri: 'STVV en KAA Gent zijn rond over middenvelder Delorge'

23 juli om 07:50

Mathias Delorge is hard op weg naar KAA Gent, volgens Sacha Tavolieri. STVV en de Buffalo's kwamen maandagnacht al tot een akkoord.

De verwachting is dat de Belgische middenvelder op dinsdagochtend door de medische keuring gaat. Wanneer deze met succes wordt doorlopen, tekent het 19-jarige talent een contract bij KAA Gent.

Delorge heeft een lopend contract bij STVV, maar het is niet bekend welk transferbedrag KAA Gent naar STVV over gaat maken als de krabbel gezet is. Daarnaast is ook de periode waarvoor Delorge gaat tekenen bij Gent niet duidelijk.

KRC Genk was ook in de running om Delorge naar de club te halen. Trainer Thorsten Fink en Delorge kennen elkaar van de periode bij STVV. KAA Gent lijkt nu toch aan het langste eind te trekken.

De middenvelder speelde afgelopen seizoen 40 Jupiler Pro League-wedstrijden voor STVV. Daarin scoorde Delorge 1 keer en gaf hij 3 assists.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.