Ploegvoorstelling KAA Gent tijdens Gentse feesten trekt veel volk

Veel volk bij 20ste ploegvoorstelling KAA Gent tijdens Gentse feesten

22 juli om 21:28

Heel wat KAA Gent-fans zakten maandagavond af naar het Gentse stadscentrum om bij de ploegvoorstelling van hun club te zijn. Het Sint-Baafsplein zag dan ook blauw van het Buffalo's.

De presentatie werd verzorgd door Gentenaar Stijn Terrie en comedian (en Buffalo) Lieven Scheire. Naast de ploegvoorstelling was er behoorlijk wat te beleven aan muziek en spektakel.

Heel veel Buffalo’s hadden de tocht naar het stadscentrum gemaakt. Op het X-kanaal van de club is een zee aan in het blauwe gehulde fans te zien. Het was alweer voor de twintigste keer dat KAA Gent uitpakt met de ploegvoorstelling tijdens de Gentse feesten.

Gent begint komende donderdag al aan het nieuwe seizoen met een match in de voorronde van de Conference League. Het Faeröerse Víkingur is dan de tegenstander in het Arteveldestadion. Zondag is KV Kortrijk vervolgens de tegenstander in de eerste speelronde van de Jupiler Pro League.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.