'Osimhen vermoedelijk niet naar PSG', slecht nieuw voor Lukaku

Goed nieuws voor Lukaku: 'Napoli verandert plannen niet'

24 juli om 22:00
Laatste update: 24 juli om 22:00

De onderhandelingen tussen PSG en SSC Napoli over spits Victor Osimhen lijken vast te lopen, dat meldt Fabrizio Romano maandag. Slecht nieuws allicht voor Romelu Lukaku, die graag de opvolger van de Nigeriaan wilde worden in Napels.

Napoli was al even bezig voor te sorteren op het vertrek van Osimhen en had al een akkoord met Lukaku over een driejarig contract. Voorwaarde voor de overgang was evenwel dat Napoli eerst Osimhen kon verkopen.

De gesprekken tussen PSG en Napoli zouden nu stuklopen op onder andere de eis van de Italianen om de Koreaanse middenvelder Kang-in Lee in de deal te betrekken. De PSG-leiding zou weigeren daaraan mee te werken.

Als Osimhen nu besluit om in Napels te blijven, betekent het dat Lukaku zijn transfer naar de Italiaans kampioen van 2022-23 kan vergeten. Een hard gelag voor de spits van de Rode Duivels, die zou zich namelijk graag herenigen met Napoli-coach Antonio Conte. De twee werkten eerder succesvol samen bij Internazionale.

Update: Romelu Lukaku hoeft voorlopig geen schrik te hebben. Volgens Romano wil Napoli de Rode Duivel nog altijd zo spoedig mogelijk in huis halen. De al dan niet transfer van Osimhen verandert daar niets aan. De ex-spits van Charleroi blijft in de wachtzaal zitten voor zijn transfer naar PSG. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.