'Verdediger Zinho Vanheusden dicht bij huuravontuur bij KV Mechelen'

'Vanheusden traint al mee met Mechelen, transfer kwestie van tijd'

24 juli om 23:44
Laatste update: 24 juli om 23:44

Zinho Vanheusden speelt waarschijnlijk weer in de Jupiler Pro League komend seizoen. Het is de bedoeling dat KV Mechelen de Internazionale-verdediger huurt en een aankoopoptie bedingt. Dat meldt Het Nieuwsblad.

De overgang van de 24-jarige verdediger is nog niet helemaal rond; medische testen moeten namelijk nog volgen. De verwachting is dat Vanheusden daarna een huurcontract zal tekenen met een aankoopoptie. De voorwaarden van de aankoopoptie zijn echter onbekend.

Vanheusden speelde afgelopen seizoen in de verdediging van Standard, dat de eenmalig international van Internazionale huurde. De huurperiode liep op 30 juni echter af en wordt niet verlengd.

De centrale verdediger speelde in totaal 81 Jupiler Pro League-wedstrijden tijdens zijn loopbaan. De wedstrijden werden allemaal gespeeld in het shirt van Standard.

Update: Het is een kwestie van tijd alvorens KV Mechelen Vanheusden voorstelt als nieuwe speler. Het Laatste Nieuws weet dat de verdediger al aanwezig was op de training van Malinwa op woensdag. Mechelen huurt de verdediger voor een seizoen en heeft naar verluidt ook een aankoopoptie afgedwongen. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.