Muslic vol vertrouwen naar de Europa League: "We zijn scherp en klaar"

22 juli om 12:44
Laatste update: 22 juli om 12:51

Cercle Brugge speelt donderdag tegen Kilmarnock in de Europa League. Miron Muslic is er alvast klaar voor, ook al ging de laatste oefenpartij tegen Feyenoord verloren. Het werd na 120 minuten 1-0 voor Feyenoord.

"Vergeet niet dat we tegen een topteam speelden", aldus Muslic bij Het Nieuwsblad. “We boden ze veel weerstand en konden vijf, zes kansen afdwingen. Alleen moeten we ons wat meer belonen, maar dat is zeker iets voor de komende weken. Het resultaat was niet belangrijk, maar mijn ploeg was de evenknie en speelde opnieuw met een prima structuur. Offensief konden we 120 minuten met onze press uitpakken en defensief was de balans in orde.”

"We zijn scherp en klaar, een goede en gestructureerde voorbereiding was belangrijk en dat is gelukt", aldus Muslic bij Het Nieuwsblad. "Daarom ben ik ook zo blij dat we tegen Feyenoord 120 minuten konden spelen en iedereen in actie kon komen en ook jongens zoals Lawrence Agyekum, Bruninho en zelfs Erick Nunes na zeven moeilijke maanden, minuten konden pakken."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.