Cercle Brugge in derde voorronde van Europa League

Cercle Brugge tegenover Silkeborg of Molde in derde voorronde van Europa League

22 juli om 13:18

Cercle Brugge weet tegen wie de Vereniging het mag opnemen in de derde voorronde van de Europa League. Cercle Brugge gaat, wanneer het de tweede voorronde tegen Kilmarnock FC wint, het opnemen tegen de winnaar tussen Molde FK uit Noorwegen en Silkeborg IF uit Denemarken. 

Het belooft een uitdaging te worden voor Cercle Brugge in de derde voorronde van de Europa League. Eerst zullen de manschappen van hoofdtrainer Miron Muslic af moeten rekenen met het Schotse Kilmarnock.

Het is al een bijzondere prestatie van de Vereniging dat het zich mag gaan tonen in Europa. Wanneer Cercle Brugge dit Europese sprookje mag voortzetten dan weet het wat er te wachten staan in de derde voorronde.

Wanneer Cercle Brugge de tweede voorronde van de Europa League doorkomt, dan is op 5 augustus de loting voor de Play-Offs. Als Cercle Brugge verliest in de tweede of derde voorronde of de Play-Offs, dan heeft Cercle Brugge nog het vangnet van de Conference League.

Cercle Brugge is niet de enige Belgische ploeg die zich mag gaan tonen in de Europa League. Naast Cercle Brugge is ook RSC Anderlecht actief in de Europa League. Paars-wit zit in de Play-Offs. Cercle Brugge geraakt in de Play-Offs wanneer het de tweede en de derde voorronde doorkomt. Bij winst in de Play-Offs wacht de groepsfase.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.