Lattanzio (STVV) over transferplannen: “Versterking nodig”

Lattanzio (STVV) over transferplannen: “Moeten nog een paar spelers bijkomen”

22 juli om 09:43

STVV sloot de voorbereiding af met een indrukwekkende 7-3 overwinning tegen de U23 van OH Leuven. Een monsterscore, mede dankzij een hattrick van Kahveh Zahiroleslam. Ondanks deze zege erkent coach Christian Lattanzio dat er nog werk aan de winkel is voor de Kanaries.

Ook achter de schermen zal er volgens de coach nog het een en ander moeten gebeuren. Op de eerste speeldag trekken de Kanaries richting het Lotto Park om er tegen RSC Anderlecht de competitie af te trappen. 

“Er moeten nog een paar spelers bijkomen, zeker aanvallend is er versterking nodig,” benadrukte Lattanzio in een interview met Het Belang van Limburg. De coach wees op het verschil in ervaring met tegenstanders zoals Anderlecht, dat volgens hem "tonnen ervaring" heeft in vergelijking met zijn team.

Lattanzio gaf verder ook toe dat de voorbereiding allesbehalve makkelijk was. “Het is geen gemakkelijke voorbereiding,” verklaarde hij, waarbij hij ook opmerkte dat enkele sleutelspelers ontbreken vanwege de Olympische Spelen en blessures.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.