Geen akkoord tussen De Bruyne en Al Ittihad

'NIET waar', zegt Romano over vermeend akkoord tussen De Bruyne en Saudische club

21 juli om 20:00
Laatste update: 21 juli om 20:00

Zondag meldde de Spaanse Krant Diario AS dat Kevin De Bruyne Manchester City allicht gaat verlaten deze zomer. Er zou zelfs al een persoonlijk akkoord liggen met de Saudische club Al Ittihad, klonk het. Fabrizio Romano weersprak dat zondagavond. "NIET waar", postte hij op X.

KDB heeft nog een contract voor één seizoen in Manchester, maar de 33-jarige kapitein van de Rode Duivels zette al een tijdje de deur open voor een eventueel vertrek. Volgens de bronnen van Romano is van een akkoord nog absoluut geen sprake. Hij ontkracht het eerdere bericht dat De Bruyne persoonlijk al rond zou zijn met Al Ittihad, de Saudische club in kwestie.

Bij Al Ittihad staan onder meer al Houssem Aouar, N'Golo Kante en Karim Benzema onder contract. De ploeg uit de Saudi Pro League mikt vooralsnog op de komst van Aston Villa-middenvelder Moussa Diaby en De Bruyne’s teammaat bij Man City: doelman Éderson.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.