Diario AS: 'De Bruyne heeft persoonlijk akkoord met ploeg uit Saudi-Arabië'

21 juli om 11:25

Gaat Kevin De Bruyne Manchester City verlaten? Volgens Diario AS bestaat de kans. Volgens die bron heeft KDB immers een persoonlijk akkoord met Al Ittihad, een club uit Saudi-Arabië.

Kevin De Bruyne heeft nog een contract voor één seizoen bij Manchester City, maar de 33-jarige Rode Duivel zette al een tijdje de deur open voor een lucratieve transfer naar Saudi-Arabië. Die lijkt er nu ook stilaan te komen. Het klinkt dat KDB al een persoonlijk akkoord bereikte met Al Ittihad.

Bij Al Ittihad staan onder meer al Houssem Aouar, N'Golo Kante en Karim Benzema op de loonlijst. De ploeg uit Saudi-Arabië wist dus naar verluidt De Bruyne al te overtuigen, maar moet nu nog een akkoord vinden met Manchester City.

Al Ittihad is trouwens niet alleen bezig met De Bruyne. De club wil ook doelman Ederson overnemen van Manchester City. De 30-jarige Braziliaan heeft bij City nog een contract tot medio 2026. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.