Club Brugge boekt knappe zege tegen Norwich City

Club Brugge boekt knappe zege tegen Norwich City, aanwinst scoort meteen

17 juli om 20:17
Laatste update: 17 juli om 20:34

Woensdagavond heeft Club Brugge een vriendschappelijke wedstrijd afgewerkt tegen het Engelse Norwich City. Club Brugge wist deze winnen af te sluiten. Het werd 3-0.

Club Brugge begon aan de partij met een soort van basiself. Onder andere de van Union Saint-Gilloise overgekomen spits, Gustaf Nilsson stond aan de aftrap. Club Brugge begon uitstekend aan de wedstrijd want na amper vier minuten spelen bracht Hans Vanaken Blauw-Zwart al op voorsprong.

Club nam in de beginfase zijn voet niet van het gaspedaal. Want na acht minuten spelen trof het al een tweede keer raak. Dit keer stond Nilsson aan het kanon. Een geslaagd debuut dus voor de spits. Op het halfuur werd hij wel naar de kant gehaald, zijn vervanger was Ferran Jutgla. Er vielen geen doelpunten meer in de eerste helft en zo kon Club gaan rusten met een 2-0 voorsprong.

In de tweede helft ging Club verder op zijn elan. Zo volgde in minuut 58 al het derde Brugse doelpunt. Dit keer kwam het doelpunt op naam van Ferran Jutgla. Dat was voor Club Brugge het teken om ook enkele wissels door te voeren. Zo kregen we in de tweede helft nog tien nieuwe spelers te zien. Scoren lukte echter niet meer en zo bleef het 3-0.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.