Pocognoli over transferplannen bestuur Union SG

Pocognoli over transferplannen Union: “De beste transfer op korte termijn”

14 juli om 22:09

Sébastien Pocognoli, de nieuwe hoofdtrainer van Union SG, vertelt over de transferplannen van Union SG. Bij Union wordt er verwacht dat Cameron Puertas, Koki Machida en Lazare Amani net als Mohamed Amoura en Gustaf Nilsson gaan vertrekken.

Union heeft al de nodige versterkingen in huis gehaald. Union verwelkomde tot nu toe Anan Khalaili, David Promise, Mohammed Fuseini en Anouar Ait El Hadj. Alle vier de nieuwkomers wisten al beslissend te zijn in de oefenmatchen van Union.

Toch moet Union nog wel op zoek naar versterking in de achterhoede. Christian Burgess en Ross Sykes zijn op dit moment geblesseerd bij de vice-kampioen van de Jupiler Pro League. Pocognoli vertelt over de plannen van Union.

“Ik heb het volste vertrouwen in de sportieve leiding”, citeert Het Belang van Limburg Pocognoli. “Eigenlijk moet ik dat zelfs niet herhalen. Zij zijn volledig gerodeerd. Ik weet dat we ons beetje bij beetje nog gaan versterken. De beste transfer die we op korte termijn kunnen doen, is investeren in elke training”, besluit Pocognoli.