Nicky Hayen: "Alles aan doen om er te staan in Supercup-match tegen Union"

Hayen: "Alles aan doen om er te staan in Supercup-match tegen Union"

14 juli om 13:25

Club Brugge sloot zaterdag de oefenstage in Nederland af met een 1-1 gelijkspel tegen PSV. Club-coach Nicky Hayen kijkt voldaan terug op de trainingsweek. "Blij dat we deze stage konden afsluiten zonder blessures én met een goed gevoel", laat hij optekenen in het Nieuwsblad.

"Er is hard gewerkt, goed gelachen en iedereen ging om met elkaar", zegt Hayen tegen de krant. De nadruk in het Nederlandse Sint-Michielsgestel lag op keihard trainen en fysiek klaar zijn voor het nieuwe seizoen.

Over de defensieve problemen wilde de coach nog wel iets kwijt. "We missen nog een aantal jongens, en dat zal wellicht nog even zo blijven", legt hij uit, "Sabbe, Meijer, De Cuyper, Ordonez: ze moeten allemaal nog terugkeren op het trainingsveld. Het wordt improviseren."

Hayen ziet de match om de Supercup tegen Union met vertrouwen tegemoet. "We willen er staan: daar gaan we alles aan doen", verzekerde de coach gevraagd of Blauw-Zwart op schema ligt. De Supercup wordt volgende zaterdag om 20:00 uur afgetrapt in het Jan Breydelstadion.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.