'Fenerbahçe sluit deal in Saudi-Arabië: Saint-Maximin komt club versterken'

'Mourinho helpt Fenerbahçe aan fraaie huurtransfer: Saint-Maximin in aantocht'

13 juli om 23:37

José Mourinho gaat zijn nieuwe club Fenerbahçe aan versterking helpen. De Turkse grootmacht zal Allan Saint-Maximin namelijk huren van het Saudische Al Ahli, zo weet Fabrizio Romano te melden.

Een jaar geleden besloot Saint-Maximin om Newcastle United te verlaten voor het grote geld in Saudi-Arabië. Nu lijkt de Fransman na een jaar weer terug te keren op de Europese velden: Romano meldt namelijk dat Saint-Maximin op huurbasis naar het Fenerbahçe van José Mourinho vertrekt.

Volgens Romano heeft Mourinho Saint-Maximin kunnen overtuigen om voor Fenerbahçe te kiezen. Het forse salaris dat de aanvaller nu opstrijkt in Saudi-Arabië, zal verminderen als hij op huurbasis tekent in Turkije.

Bij Fenerbahçe staat oud Club Brugge-speler Luan Peres onder contract. Michy Batshuayi maakte onlangs de overstap van Fenerbahçe naar die andere topclub uit Istanbul: Galatasaray.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.