Oefenmatch Anderlecht tegen Portugese Braga zondag live te volgen via clubwebsite

Oefenmatch RSC Anderlecht tegen Portugese Braga zondag live te volgen

13 juli om 22:28

RSC Anderlecht is in de Algarve om zich voor te bereiden op het nieuwe Jupiler Pro League-seizoen. De fans van paars-wit kunnen zondag de oefenmatch tegen SC Braga live volgen op de website van de club.

De ploeg van coach Brian Riemer maakte dit voorseizoen al indruk een zege tegen de Nederlandse kampioen PSV. Paars-wit speelde de Nederlanders met 3-0 van de mat. Deze week was Anderlecht op oefenstage in Portugese Algarve en die stage wordt zondag om 12:00u afgesloten met een oefenpot tegen Braga, dat het voorbij seizoen als vierde eindigde in Portugal. Voor de fans biedt de club op haar website een livestream aan van de match.

Anderlecht speelt deze oefencampagne op zaterdag 20 juli daarna nog tegen het Duitse VfL Wolfsburg (Galamatch), en op zondag 21 juli tegen het Franse FC Metz. Op zaterdag 27 juli staat dan de eerste JPL-match op het programma: thuis tegen STVV. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.