Standard wint besloten oefenmatch van Nederlandse subtopper NEC

Standard wint besloten oefenmatch van Nederlandse subtopper NEC Nijmegen

13 juli om 18:32
Laatste update: 13 juli om 18:34

Standard speelde zaterdag een oefenmatch tegen het Nederlandse NEC Nijmegen. De Rouches wonnen het duel met de nummer zes van het voorbije Eredivisie-seizoen met 1-2.

Het duel werd achter gesloten deuren afgewerkt. Aanwinsten Bosko Sutalo en Boli Bolingoli kwamen aan de aftrap bij Standard. De kapiteit van de Nederlanders is niemand minder dan Bram Nuytinck (ex-RSC Anderlecht).

Standard begon vlotjes aan het duel, al na 12 minuten bracht nieuwkomer Bolingoli zijn ploeg op voorsprong op assist van Marlon Fossey. Dik tien minuten later kwam NEC langszij en aan de rust stond het 1-1.

Na 72 minuten speelde Isaac Price na een beslissende balrecuperatie de jonge aanvallen Yann Gboua weg in de diepte, die ronde succesvol af en zette de eindstand op het scorebord: 1-2.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.