Club Brugge en PSV spelen in een oefenmatch gelijk tegen elkaar

Club Brugge sluit stage af met een gelijkspel tegen PSV, rentree voor Lang

13 juli om 15:21
Laatste update: 13 juli om 15:24

Zaterdag nam Club Brugge het in een oefenmatch op tegen PSV. De Belgische en de Nederlandse kampioen hielden elkaar in evenwicht. Het duel eindigde op een 1-1 gelijkspel.

Bij PSV maakte niemand minder dan Noa Lang zijn rentree. De voormalige speler van Club Brugge lag sinds eind vorig seizoen in de lappenmand. Tegen Blauw-Zwart mocht hij 15 minuten spelen.

Na een doelpuntloze eerste helft ging Flamingo van PSV aan het begin van de tweede helft opzichtig in de fout. De aanwinst van de Nederlandse landskampioen verspeelde de bal in de opbouw en dat cadeautje werd door Club Brugge dankbaar uitgepakt: 0-1. Casper Nielsen profiteere optimaal. De Deen begon in de basis, mede doordat Raphael Onyedika uit voorzorg aan de kant bleef.

Even later maakte Ismael Saibari al de gelijkmaker door vanaf links naar binnen te snijden en met een geplaatst schot de 1-1 in de verre hoek te prikken. Kort na de gelijkmaker sloegen beide ploegen aan het wisselen. Het oefenduel duurde uiteindelijk ruim 100 minuten, maar gescoord werd er niet meer.

Voor Club Brugge zit de stage er in Nederland nu op. Blauw-Zwart kan zich nu richten op de Supercup tegen Union.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.