Anderlecht-middenvelder Theo Leoni: ''Jan, kom alsjeblieft terug''

Anderlecht-middenvelder Leoni: ''Jan, kom alsjeblieft terug''

12 juli om 09:30
Laatste update: 12 juli om 09:36

De toekomst van Jan Vertonghen is nog altijd niet helder. De verdediger is sinds 1 juli clubloos en het is niet zeker of hij bij RSC Anderlecht terugkeert. Theo Leoni belde met de Rode Duivel, die inmiddels met vakantie is.

Leoni heeft Vertonghen onlangs nog gesproken. ''Ik heb Jan gisteren nog gebeld. Hij was aan het genieten van zijn vakantie aan het zwembad met zijn gezin. Over zijn toekomst hebben we het niet gehad, maar uiteraard hoop ik dat hij terugkomt'', vertelde Leoni aan Het Laatste Nieuws.

Leoni ziet de ervaren verdediger graag terug in de Anderlecht-selectie. ''Leest hij 'Het Laatste Nieuws', denk je? Anders geef ik hem langs deze weg een boodschap mee: 'Jan, kom alsjeblieft terug''', aldus Leoni met het smeekgebedje.

Inmiddels is Anderlecht druk bezig met een back-up voor Vertonghen, mocht de Rode Duivel zich niet aansluiten bij de selectie van Anderlecht. Zo is er bijvoorbeeld interesse in de Mexicaanse international Jesus Orozco Chiquete.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.