'RSC Anderlecht spreekt naast Vertonghen nog met twee andere pionnen over verlenging'

12 juli om 18:01

RSC Anderlecht is bezig met de voorbereiding op komend seizoen en maakt ook werk van de spelerskern. Nieuwe aanwinsten bleven voorlopig uit, terwijl paars-wit ook nog enkele pionnen langer aan zich wil laten binden.

Meer bepaald met Theo Leoni en Killian Sardella werd de laatste weken al gesproken over een nieuw contract. Een akkoord werd er nog niet gevonden, maar volgens Het Laatste Nieuws hoopt Anderlecht dat wel snel te vinden.

Vooral voor Sardella dringt de tijd. De verdediger heeft nog een contract tot medio 2025 en moet dus verlengen of binnenkort worden verkocht. Werder Bremen zou alvast interesse tonen om de rechtsachter in huis te halen.

Leoni heeft dan weer nog een contract tot medio 2026 en is een echte publiekslieveling bij de Brusselaars. Een verlenging is bij hem minder urgent, maar paars-wit wil de 24-jarige middenvelder toch graag langer aan zich binden. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.