OFFICIEEL: Knockaert (ex-Standard) neemt afscheid van het profvoetbal

11 juli om 21:02

Voor de amper 32-jarige Anthony Knockaert zit het voetballen er al op. De voormalige aanvaller van Standard heeft besloten om afscheid te nemen van het profvoetbal.

Dat kondigde hij zelf aan op zijn social media. Knockaert kwam het afgelopen seizoen uit voor Valenciennes FC, waar hij een aflopend contract had en dat niet verlengd zag worden. Daarop heeft hij ook besloten om afscheid te nemen van ons profvoetbal.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht dat is gedeeld door @knockaert_anthony

De Frans-Belgische aanvaller maakte in ons land vooral naam door zijn korte periode bij Standard van 2015 tot begin 2016. Hij kwam 27 keer uit voor de Rouches en was daarin goed voor zeven doelpunten en acht assists.

Nockaert versierde daarop een mooie transfer naar Brighton, waar hij meer dan honderd wedstrijden voor speelde. Hij was vervolgens nog actief voor Fulham FC, Nottingham Forest, Huddersfield en het Griekse Volos NPS. Het afgelopen seizoen keerde hij terug naar Frankrijk en was hij een basispion bij Valenciennes in de Ligue 2.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.