Muslic mikt op vervolg bij Cercle:

Muslic lijkt bij Cercle te zullen blijven: "Ik zit vol energie en vol hoge verwachtingen"

4 juli om 15:41
Laatste update: 4 juli om 16:03

Na een historisch boerenjaar had het er alle schijn van dat Miron Muslic revelatie Cercle Brugge zou inruilen voor een hoger aangeschreven club. Die springplank lijkt intussen opgeborgen. In een interview met het digitale huis van Cercle straalt de Bosniër veel zin uit om te blijven.

"Ik zit vol energie, verlangen en hoge verwachtingen voor alle uitdagingen die voor de boeg liggen." Met die niet mis te verstane woorden opent Muslic zijn praatje vanop de zomerstage in Nederland. Hoewel hij volop in de vitrine stond (staat?), lijkt zijn toekomst bij Cercle te liggen. Daar mocht hij de afgelopen week enkele spelers opnieuw verwelkomen die terugkwamen van interlandverplichtingne. "We hadden een heel krachtige, duidelijke eerste week", vertelt Muslic daarover.

Cercle staat voor een prachtig en uniek avontuur in Europa. Naar goede gewoonte is Muslic daar erg optimistisch over. "Het is onze eerste internationale plicht, onze eerste internationale ervaring. We weten nog niet goed wat te verwachten, maar we gaan er voluit voor", belooft hij aan de trouwe supporters. Dat is meteen ook goed nieuws voor de Belgische coëfficiënt.

Muslic ziet het Europese verhaal dus niet als minderwaardig ten opzichte van de eigen competitie. Het seizoen "sterk aanvangen", dat is hoe dan ook het doel. "De Jupiler Pro League is ons dagelijks brood. We willen samen blijven groeien", aldus Muslic, alvorens charismatisch af te ronden. "Dit is het Cercle-DNA. Wij zijn Cercle: wij zijn ambitieus, wij zijn trots." 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.