Muslic klaar voor Europa League: "Een belevenis voor heel Cercle"

25 juni om 13:00
Laatste update: 25 juni om 13:20

Cercle Brugge is al volop aan het trainen voor komend seizoen. Op 25 juli wacht een belangrijke clash met Kilmarnock in de Europa League. Coach Miron Muslic kijkt nu al uit naar die confrontatie.

"We kijken daar allemaal naar uit en dat wordt echt uniek en een belevenis voor heel Cercle", aldus Muslic bij Het Belang Van Limburg. "Toen ik het lijstje met de mogelijke tegenstanders zag, had ik meteen een voorgevoel dat het Kilmarnock zou worden en mijn gevoel bedriegt mij zelden, zo bleek."

De vraag is wel met welke kern Muslic het nog kan doen. "We wachten rustig af en zullen zeker een degelijke kern hebben. We hebben ook het voordeel dat we een goede structuur hebben en daarop kunnen verderbouwen. Dat is onze grote troef. Twee seizoenen geleden werden we zesde en speelden we Vanhoutte, Deman en Ueda kwijt en we deden vorig seizoen nog beter”, grijnsde Muslic. “We weten wat we willen en wat we kunnen."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.