Aanvaller Fatih Kaya (ex-STVV) krijgt kans als tester bij Beerschot

Spits Kaya (ex-STVV) krijgt kans als tester bij Beerschot

3 juli om 23:45

Promovendus Beerschot speelde woensdag een oefenpartij tegen het Griekse AEK Athene. Opvallend was de aanwezigheid van Fatih Kaya, die het voorbije seizoen voor STVV speelde. De spits krijgt de kans zich te bewijzen bij de ploeg van coach Dirk Kuyt.

De oefenmatch tegen de Griekse grootmacht ging uiteindelijk met 3-0 verloren, zo valt te lezen op de website van de club. Er werden vier kwarten van dertig minuten gespeeld en Kaya deed een uur mee bij Beerschot.

De aanvaller speelde het afgelopen seizoen in totaal 41 matchen voor STVV en kwam daarin tweemaal tot scoren. Eerder kwam de Duitser uit voor FC Ingolstadt en de jeugdopleiding van Mainz 05

Ook de Nederlander Nick Marsman is op proef bij Beerschot en speelde een uur mee bij de Beren. De doelman speelde in het verleden onder meer bij FC Twente en Feyenoord. Zijn laatste club was ADO Den Haag, dat op het tweede niveau in Nederland uitkomt.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.