Vandenbempt begrijpt niet waarom Lukaku niet werd gewisseld bij Rode Duivels

“Staat er ergens dat het verboden is om Lukaku te wisselen bij Rode Duivels?

3 juli om 15:02

Peter Vandenbempt begreep er niets van waarom Romelu Lukaku niet gewisseld werd tegen Frankrijk. Vandenbempt had weinig begrip voor het eindeloze vertrouwen in de spits van de Rode Duivels en gaf aan dat het EK 2024 een grote teleurstelling was.

Vandenbempt zag dat de Rode Duivels niet tot scoren kwamen tegen Frankrijk. “Staat er overigens ergens dat het verboden is om Lukaku te wisselen bij de nationale ploeg? Met alle respect: hij zat tegen Frankrijk totaal niet in de wedstrijd”, deelde Vandenbempt via Sporza.

Vandenbempt gaf aan dat bondscoach Domenico Tedesco alternatieven had voor Lukaku op de bank bij de Rode Duivels. “Je voelde aan alles dat het niet zou lukken - dit was sowieso al niet zijn toernooi. Waarom breng je er dan eens geen frisse De Ketelaere in?”, aldus Vandenbempt.

“Soit, een groot deel van deze generatie is jong en zal nog kansen krijgen om te presteren. Een gemiste kans is dit EK dus niet noodzakelijk. Maar dit toernooi was voor mij wel een grote teleurstelling”, besloot Vandenbempt.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.