'Real Madrid kijkt naar KRC Genk en gaat voor komst van toptalent Karetsas'

2 juli om 21:00

KRC Genk ziet met Bilal El Khannouss al een toptalent vertrekken deze zomer, maar moet ook vrezen voor het vertrek van een ander toptalent. Zo kan Kostantinos Karetsas op zestienjarige leeftijd een heel knappe stap zetten.

Bij het Griekse Sport24 weet men namelijk dat de absolute top al lonkt voor Karetsas, die zich bij Genk in de kijker heeft gespeeld van Real Madrid. De Spaanse ploeg heeft hem naar verluidt al even in het vizier, naast andere Europese topclubs, maar wil hem ook bijzonder graag en snel in huis gaan halen.

Genk wil hem liever niet laten gaan, maar Karetsas heeft nog maar een contract tot medio 2026 bij de Limburgers en de club denkt er dan ook al aan om zijn verbintenis te verlengen. Daarover zou al worden onderhandeld, maar een akkoord is er nog niet.

Bij Genk lijkt Karetsas komend seizoen alvast een belangrijke rol te gaan krijgen. Hij kreeg aan het seizoenseinde al de kans om zich (succesvol) te tonen en zal bij de Limburgers het vertrek van onder meer El Khannouss moeten opvangen. Tenzij Real Madrid de Belgische jeugdinternational toch nog kan overtuigen om naar Spanje te verhuizen.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.