'RSC Anderlecht strijdt met PAOK om peperduur Benfica-talent Gouveia'

2 juli om 21:17

Bij RSC Anderlecht blijft het op inkomend vlak voorlopig bijzonder stil, maar lijkt het wel klaar om helemaal aan de transferperiode te beginnen. Dat wil het onder meer doen met de komst van Tiago Gouveia.

In het verleden stond de flankaanvaller van Benfica al in de belangstelling van RSC Anderlecht, maar een transfer kwam er niet. Volgens Portugese media wil Anderlecht daar deze zomer verandering in brengen en gaat het opnieuw voor de komst van Gouveai.

Makkelijk wordt zijn komst echter niet. Ook de Griekse kampioen PAOK denkt aan de komst van de flankaanvaller, terwijl Benfica naar verluidt ook een som van bijna tien miljoen euro vraagt voor de 23-jarige Gouveai. Een som die toch te hoog dreigt uit te vallen voor paars-wit.

Gouveai heeft bij Benfica nog een contract tot medio 2028, maar wist nog niet helemaal door te breken bij de A-ploeg. Het afgelopen seizoen kwam hij wel 26 keer uit voor Benfica, waarin hij goed was voor vier doelpunten en drie assists.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.