Anderlecht verlengt sponsordeal tot 2027

Anderlecht verlengt sponsordeal: van mouwtjes naar voorkant tot achterkant

2 juli om 17:44
Laatste update: 2 juli om 17:51

RSC Anderlecht heeft een belangrijke deal afgerond op sponsorvlak. De club heeft haar partnerschap met Napoleon Games verlengd. Het gokbedrijf zal zeker tot en met 2027 op de truitjes prijken.

Een tevreden Anderlecht maakt het nieuws bekend op haar website. Vorige zomer kwam Napoleon Games aan boord bij paars-wit. Het afgelopen seizoen stond de naam van de sponsor op de mouwtjes en die viel ook op verschillende plekken in het stadion te zien. Nu zet het bedrijf nog een stap voorwaarts. In de komende jaargang zal het namelijk op de voorkant van het truitje staan, zij het niet als hoofdsponsor.

Met een foto toont Anderlecht al een glimp van dat ontwerp. Vanaf 2025-2026 komt de naam op de achterkant. Anderlecht is uitermate tevreden met de verlengde overeenkomst en bedankt haar partner voor het vertrouwen én het toegenomen entertainment-gehalte in het Lotto Park. Daar zit Napoleon Games blijkbaar voor een groot stuk tussen.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.