RSC Anderlecht speelt galamatch tegen Wolfsburg

Anderlecht op 20 juli tegen Wolfsburg, fans kunnen nu ticket gaan kopen

2 juli om 16:09
Laatste update: 2 juli om 16:11

Op de traditionale fandag van 20 juli speelt RSC Anderlecht de galamatch tegen het Duitse VfL Wolfsburg. De fans van paars-wit kunnen inmiddels hun tickets gaan bestellen voor de generale repetitie van het nieuwe seizoen.

‘Een feestelijke, paars-witte zaterdag voor jong en oud’, moet het worden, zo valt te lezen op de website van de club. De aftrap van de match staat voor 13:30 uur op de rol. Al vanaf 10:00 uur kunnen de fans zich vermaken met tal van animaties.

Oude bekende Sebastiaan Bornauw is dan wellicht nog eens te bewonderen in het Lotto Park. De Belgische verdediger speelde in het verleden 29 duels voor paars-wit.

Een week voor de competitiestart speelt Anderlecht traditiegetrouw een match tegen een gerenommeerde internationale tegenstander als de generale repetitie een nieuw seizoen. Na de galamatch kunnen de fans ook nog op de foto met hun favoriete speler: een foto-en-handtekeningensessie is namelijk voorzien in het programma van de dag.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.