Hayen laat zich uit over versterkingen bij Club Brugge: "Er staat nog iets te wachten"

1 juli om 16:00

Club Brugge heeft met Ardon Jashari en Zaid Romero al twee nieuwe aanwinsten beet, maar staat nog voor een drukke transferzomer. Nicky Hayen beseft ook dat er nog flink wat kan gaan veranderen.

De trainingen zijn inmiddels al weer begonnen en de eerste oefenwedstrijd is achter de rug. In een interview met de kanalen van Club Brugge geeft Hayen alvast aan dat er nog versterkingen zullen komen. "We zijn heel sereen bezig", klinkt het.

"En we moeten ook niet spreken over dossiers die nog niet afgerond zijn, we willen niemand wakker maken. We weten waar we mee bezig zijn en willen dat in alle rust afhandelen. Maar we zijn actief bezig. De supporters mogen weten dat er nog iets te wachten staat", gaf hij nog aan.

Specifieke namen werden er niet genoemd, al werd Shandre Campbell de voorbije dagen nog in verband gebracht met Club Brugge. Ook is de landskampioen nog op zoek naar een extra spits.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.