AC Milan wil Rode Duivel Divock Origi naar Turkije sturen en Romelu Lukaku halen

Gazetta dello Sport: 'AC Milan wil Origi naar Turkije sturen, om vervolgens Lukaku te halen'

1 juli om 12:34

De transfercarrousel draait stilaan weer op volle toeren. Bij AC Milan lijkt Rode Duivel Romelu Lukaku sterk in beeld te zijn. Met het oog op zijn transfer wil de Italiaanse topclub eerste een andere Belg van de hand doen. Milan zou Divock Origi maar al te graag van de hand doen. 

Volgens La Gazzetta dello Sport mag Origi andere oorden opzoeken. AC Milan zou hem zelfs graag zien vertrekken, gezien hij nog twee jaar onder contract ligt en een netto salaris van vier miljoen euro heeft in Italië. Na zijn mislukte uitleenbeurt aan Nottinham Forest staan de clubs echter niet meer in de rij voor de spits, al zou er wel interesse zijn vanuit Turkije. 

De bal ligt nu echter in het kamp van Origi zelf. AC Milan zou vrede nemen met een transferprijs van om en bij de 10 miljoen euro voor de ex-Rode Duivel. Een bedrag dat ze dan weer willen investeren in de transfer van Romelu Lukaku. Naast het Napoli van Antonio Conté hebben ook de Milanezen hun zinnen gezet op de Belgische topschutter. 

Chelsea FC wil echter geen kortingen uitdelen en hoopt nog steeds op minstens 30 miljoen euro voor Lukaku. Bij AC Milan willen ze eerst Origi van de hand doen. Bij SSC Napoli zou eerst Victor Osimhen verkocht moeten worden, al willen Arsenal en PSG eerst diens prijs dan weer zien zakken... Wordt vervolgd. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.