Vrancken over begin als hoofdtrainer van Gent na eerste oefenmatch

Vrancken over begin bij Gent: “Nieuwe spelprincipes al zichtbaar, doet me plezier”

30 juni om 18:26

Wouter Vrancken, de gloednieuwe hoofdtrainer van KAA Gent, toonde zich tevreden na zijn eerste match als oefenmeester van de Buffalo’s. Gent wist in de oefenmatch tegen Merelbeke met 0-5 te winnen, de voormalige oefenmeester van KRC Genk blikte tevreden terug. 

Vrancken vertelde als volgt na de zege van Gent op Merelbeke. “We hebben de voorbije dagen telkens nieuwe spelprincipes ingeoefend en die waren al zichtbaar. Het gaat om zaken zoals bepaalde loopacties, maar ook hoe je moet staan in de verdediging. De focus op die zaken was duidelijk merkbaar en dat doet me plezier. Iedereen toonde een goede mentaliteit en drive”, citeert Het Belang van Limburg Vrancken.

Vrancken sloot af door aan te geven dat er de komende weken nog flink wat nieuwe spelprincipes gaan passeren en dat hij goede wil ziet op de training. “We proberen ook het gesprek te stimuleren, want het is pas als je er allemaal honderd procent van overtuigd bent dat je goed kunt zijn, dat het ook werkt. Het is echter heel leuk om te merken dat iedereen ervoor open staat”, besloot Vrancken.