KAA Gent wint eerste oefenmatch van het seizoen tegen HO Kalken

29 juni om 21:20

KAA Gent heeft zijn eerste oefenwedstrijd onder Wouter Vrancken simpel gewonnen. De Buffalo's versloegen KFC Hoger Op Kalken met 5-0.

In Sportpark Molenkouter nam Gent het op tegen Kalken. Mede door een heerlijk zonnetje was het stadion van KFC Merelbeke voor de oefenmatch uitverkocht. In de openingsfase had Gent veel balbezit, maar het was even wachten op goede kansen.

Na 27 minuten spelen kwamen de Buffalo's dan toch op voorsprong via  het duo Surdez en Fernandez Pardo. Die laatste tekende voor de 0-1 en nog voor de rust voor de 0-2.

Pas in het slot van de tweede helft liep Gent verder uit. Abdullahi, Gandelman en Samoise scoorden nog in het slotkwartier van de partij.

Opstelling KAA Gent eerste helft: Roef, Ayinde, Mitrovic, Watanabe, Fadiga, De Sart, Kums (C), Gerkens, De Vlieger, Surdez, Fernandez-Pardo
Opstelling KAA Gent tweede helft: Schmidt, Vernemmen, Kandouss, Torunarigha, Lagae, Asselman, Gandelman, Hjulsager, Samoise (C), Abdullahi

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.