Casteels voor Rode Duivels – Frankrijk op EK 2024 in Duitsland

Casteels voor Rode Duivels – Frankrijk: “Hopen dat het niet tegen ons is”

30 juni om 17:01
Laatste update: 30 juni om 18:44

Koen Casteels, de doelman van de Rode Duivels op het EK 2024, blikt vooruit op de confrontatie met Frankrijk in de achtste finale. Casteels gelooft in de kansen van de Rode Duivels tegen Frankrijk, het land dat door velen als de favoriet voor de eindzege is bestempeld.

Casteels blikt vooruit op de match tussen de Rode Duivels en Frankrijk. “We gaan ons zeker niet ingraven. Het kan natuurlijk wel eens zijn dat je even onderligt. Maar we starten niet vanuit een defensieve ingesteldheid, want vroeg of laat krijg je dan het deksel op de neus”, citeert Sporza Casteels.

Casteels vertelt verder dat de Rode Duivels Frankrijk moeten respecteren, maar hun eigen kwaliteiten niet mogen vergeten. Casteels geeft aan dat het tegen Frankrijk beter moet dan hoe het tegen Oekraïne ging.

“Het is aan ons om beter te spelen dan tegen Oekraïne. Het is heel moeilijk om in te schatten hoe de wedstrijd precies zal verlopen”, geeft Casteels aan. Tot slot wordt Casteels het scoringsprobleem van Frankrijk voorgelegd. Frankrijk wist in drie matchen zelf geen goal uit open spel te maken. Er was een eigendoelpunt en een penaltytreffer.

“Het zegt wel iets dat ze niet elke wedstrijd met 3-0 gewonnen hebben en niet zo overtuigend zijn. Het kan in één wedstrijd zomaar plots veranderen, laten we hopen dat het niet tegen ons is, want ze hebben veel spelers die het verschil kunnen maken”, besluit Casteels.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.