'Chelsea bedingt fors doorverkooppercentage in deal van Feyenoord- en Ajax-target'

'Chelsea bedingt fors doorverkooppercentage in verkoop van Hutchinson'

29 juni om 19:06

Chelsea heeft een doorverkooppercentage van 25 procent weten te bedingen in de verkoop van Omari Hutchinson aan Ipswich Town. De Jamaicaanse aanvaller gaat spoedig tekenen bij de Premier League-promovendus.

Verschillende andere clubs toonden ook interesse, maar recent werd duidelijk dat de buitenspeler zijn loopbaan gaat vervolgen bij Ipswich. Hutchinson speelde vorig seizoen al op huurbasis bij de club, waarmee hij naar de Premier League promoveerde. Het was al duidelijk dat Ipswich Town omgerekend 26,5 miljoen euro gaat betalen voor Hutchinson. Daar komt ook een doorverkooppercentage bij.

Nu weet Fabrizio Romano daaraan toe te voegen dat Chelsea, de huidige broodheer van de tweevoudig international, een fors doorverkooppercentage heeft bedongen. Het gaat om een percentage van 25 procent. De verwachting is dat de transfer van Hutchinson spoedig afgerond wordt.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.