'Club Brugge wil shoppen in Oostenrijk en gaat voor Rapid Wien-goudhaantje'

27 juni om 18:04

Club Brugge is verre van klaar op de transfermarkt en zal zich nog in alle linies willen versterken. Ook op het middenveld komt er mogelijk nog een extra pion bij. Club Brugge denkt daarvoor alvast aan Nikolas Sattlberger.

Bij de Oostenrijkse journalist Peter Linden klinkt namelijk dat Club Brugge het vizier heeft gericht op Sattlberger. Een twintigjarige Oostenrijkse middenvelder die momenteel nog uitkomt voor Rapid Wien. Bij die club heeft hij zich ook stevig in de kijker gespeeld van onder meer Club Brugge.

Blauw-Zwart is echter niet de enige ploeg die interesse toont in Sattlberger. Zo worden ook SC Freiburg en Udinese nog gelinkt aan de jeugdinternational, die al negen keer uitkwam voor de U21 van Oostenrijk.

Bij Rapid Wien lijkt men alvast open te staan voor een vertrek van Sattlberger, die bij de club wel nog een basispion was het voorbije seizoen. Hij heeft echter nog maar een contract tot medio 2025 bij de club en wil zijn contract enkel verlengen als er ook een lage afkoopclausule in komt te staan. Bij Rapid Wien kiest men eerder eieren voor hun geld en denkt men nu al aan een verkoop.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.