Antwerp bereidt zich voor: "Zeker één tot twee grote uitgaande transfers"

27 juni om 12:00
Laatste update: 27 juni om 12:16

Antwerp begint ambitieus aan het nieuwe seizoen. CEO Sven Jaecques hoopt in de zomer een leegloop te vermijden, al verwacht hij wel nog één of twee uitgaande transfers.

"We moeten proberen om niet te veel spelers te laten vertrekken", aldus Jaecques bij Het Belang Van Limburg. "Weliswaar komen er zeker één tot twee grote uitgaande transfers aan – de namen zijn bekend (Keita en Ilenikhena zijn de voornaamste gegadigden, red.) – en da’s niets negatiefs. Het geeft weer zuurstof aan de organisatie. Er kan weer geïnvesteerd worden in nieuwe spelers."

Antwerp wil komend seizoen opnieuw groeien. "We steken niet weg dat de transformatie van één clubeigenaar naar een zelfbedruipend bedrijf af en toe pijn doet. Wel zie je dat we de afgelopen twee jaar een gezonde lijn aan het uitzetten zijn. We zullen stappen blijven zetten, ook al zijn we in de afgelopen acht jaar gigantisch snel gegroeid."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.