Hoofdtrainer Blessin verlaat Union SG voor FC Sankt Pauli

OFFICIEEL: Hoofdtrainer Blessin verlaat Union SG voor FC Sankt Pauli

27 juni om 11:14

Alexander Blessin maakt de overstap van Union SG naar FC Sankt Pauli. Dit nieuws wordt bevestigd via de officiële kanalen van Union. Blessin verlaat op deze manier de Jupiler Pro League en gaat in de Bundesliga bij de promovendus aan de slag. Het is voor het derde seizoen op rij dat Union afscheid moet nemen van haar hoofdtrainer.

Union wilde Blessin graag behouden, de maar de 51-jarige oefenmeester was mede door persoonlijke redenen extra geneigd om terug te keren naar zijn thuisland. Mevrouw Blessin is nog altijd revaliderend.

Blessin werd in het afgelopen seizoen vice-kampioen met Union en verkozen tot Coach van het Jaar in de Jupiler Pro League. Blessin wist met Union voor het eerst in 89 jaar een beker op het hoogste niveau in de wacht te slepen. Union won de Croky Cup finale van Royal Antwerp FC.

Union neemt als volgt afscheid. ‘De band tussen Union en de familie Blessin zal altijd hecht blijven. We bedanken Alexander voor een geweldig seizoen en we wensen hem het aller beste in zijn volgende avontuur. Vooral het allerbeste voor zijn familie’, deelt Union.