Losada over avontuur met Deinze in Challenger Pro League

Losada over avontuur met Deinze: “Stempel drukken, geschiedenis schrijven”

27 juni om 11:44

Hernán Losada is de nieuwe hoofdtrainer van KMSK Deinze. De voormalige middenvelder van RSC Anderlecht, Beerschot, Charleroi en Lierse gaat aan de slag in de Challenger Pro League en reageert zeer content op zijn aanstelling als hoofdtrainer van Deinze.

Losada is zeer te spreken over zijn nieuwe stap als hoofdtrainer van Deinze. “Ik heb het juiste moment afgewacht om terug te keren naar België als hoofdcoach. Na vele gesprekken met de club ben ik ervan overtuigd dat dit het perfecte project is voor mij”, deelt Losada via de officiële kanalen van Deinze.

Losada vertelt verder waarom hij voor Deinze heeft gekozen. “De vooruitgang die de club de afgelopen twee à drie jaar heeft geboekt, is indrukwekkend, en nu is het aan mij om daarop voort te bouwen en verdere verbeteringen aan te brengen. Ik wil mijn stempel drukken en met dit team geschiedenis schrijven”, besluit Losada.

Losada kwam eerder als hoofdtrainer uit voor Beerschot, waarmee hij in 2019 wist te promoveren naar de Jupiler Pro League. Vervolgens vertrok Losada naar de Major Leageu Soccer, waar hij hoofdtrainer werd van DC United. Zijn meest recente avontuur was bij CF Montreal.