Baro over aankomend seizoen Gent in Jupiler Pro League

Baro over aankomend seizoen Gent: “Er is een nieuwe wind hier”

25 juni om 23:15
Laatste update: 25 juni om 23:30

Sam Baro, de eigenaar van KAA Gent, was erbij tijdens de eerste training van de Buffalo’s ter voorbereiding op het aankomende seizoen. Baro blikt met een goed gevoel vooruit op het seizoen onder leiding van hoofdtrainer Wouter Vrancken.

Baro genoot van het weer tijdens de eerste training van Gent. “Ik hoop dat het seizoen even goed zal zijn als het weer vandaag. We zijn hier allemaal vrolijk en content. Er is een nieuwe wind hier, ik zie dat iedereen er zin in heeft. Ik hoop dat het een voorbode is van een goed seizoen”, deelt Baro aan Het Laatste Nieuws.

Baro werd vervolgens gevraagd naar de sfeer bij Gent. “Verandering bezorgt altijd wel een beetje stress. Ik heb het gevoel dat iedereen rustig aan de eerste training is begonnen. Ik denk dat iedereen vertrouwen heeft in de toekomst en de nieuwe mensen die er zijn, het ziet er goed uit wat mij betreft”, aldus Baro.

Tot slot werd Baro gevraagd naar de aankomende transfers van Gent. “Ik denk in mercato’s is er altijd beweging. Ook bij Gent zal er beweging zijn op vlak van inkomende en uitgaande transfers. Ik kan er uiteraard weinig meer over zeggen vandaag”, besloot Baro.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.