Vrancken aanpassing en nieuw seizoen met KAA Gent

Vrancken met aanpassing bij Gent: “Daar staan de spelers ook voor open”

25 juni om 22:10
Laatste update: 25 juni om 22:53

Wouter Vrancken, de nieuwe hoofdtrainer van KAA Gent, moet Hein Vanhaezebrouck doen vergeten bij de Buffalo’s. Vrancken vertelt over zijn speelwijze in het aankomende Jupiler Pro League-seizoen. De voormalige hoofdtrainer van KRC Genk benadrukt dat het tijd was voor iets nieuws bij Gent.

Vrancken wil bij Gent een kern van ongeveer 25 spelers, inclusief doelmannen. “Op een paar posities zijn we overbezet, zoals de centrale verdedigers. Niet abnormaal als je met drie achterin hebt gespeeld”, citeert Het Laatste Nieuws Vrancken.

Vrancken geeft aan dat hij van plan is om bij Gent met twee centrale verdedigers te gaan voetballen. “Wij gaan het doen met een viermansdefensie. Daar staan de spelers ook voor open, zo heb ik al gemerkt”, aldus Vrancken.

Tot slot vertelt Vrancken dat de selectie van Gent toe is aan een nieuw avontuur in het aankomende seizoen. “Er is veel enthousiasme om aan een nieuw verhaal te schrijven”, besluit Vrancken.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.