‘Nonge (ex-RSCA-talent)  mogelijk van Juventus naar Nice’

‘Nonge (ex-RSCA-talent) maakt mogelijk transfer van Juventus naar Nice’

25 juni om 17:27
Laatste update: 25 juni om 18:40

Joseph Nonge geniet interesse van OGC Nice. Het voormalige jeugdproduct van RSC Anderlecht, staat momenteel bij Juventus onder contract, maar kan nu de overstap maken naar Frankrijk, meldt Sacha Tavolieri.

Nonge kwam in het afgelopen seizoen uit voor de beloften van Juventus. Zijn entourage is nu in gesprek met Nice over een mogelijke transfer. Nice is niet de enige club die interesse toont in onze 19-jarige landgenoot.

Nonge komt vooral uit als centrale middenvelder, maar kan ook als verdedigende middenvelder uit de voeten. In het afgelopen seizoen kwam 24 wedstrijden in actie. 20 van deze wedstrijden waren voor de beloften van Juventus, vier wedstrijden waren bij de A-ploeg.

Nonge heeft zijn opleiding op Neerpede genoten. In de zomer van 2021 maakte Nonge de overstap van de Onder 18 van Anderlecht naar de Onder 17 van Juventus. Nonge ligt nog tot de zomer van 2026 onder contract bij Juventus.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.