OFFICIEEL: Denis Odoi gaat definitief van Club Brugge naar Royal Antwerp FC

OFFICIEEL: Odoi gaat definitief van Club Brugge naar Royal Antwerp FC

26 juni om 10:40
Laatste update: 26 juni om 10:47

Denis Odoi is de vierde aanwinst van Royal Antwerp FC deze zomer. De rechtsback had een aflopend contract en The Great Old besloot om daar van te profiteren. Dat meldt Royal Antwerp FC via de officiële kanalen.

In eerste instantie onderhandelde Odoi met Club Brugge over een nieuwe verbintenis. Dat leidde echter niet tot een akkoord, maar dat lukte met Royal Antwerp FC wel. In Deurne-Noord waait sinds dit tussenseizoen een nieuwe wind. Niet alleen Mark van Bommel is vertrokken, ook rechtsachter en cultfiguur Ritchie De Laet hield ermee op. Antwerp zocht dan ook naar een ervaren, verdedigende pion om zijn afscheid te compenseren. Odoi paste perfect binnen dat plaatje.

Ondanks zijn gevorderde leeftijd krijgt de verdediger het vertrouwen op de Bosuil. Hij tekent tot en met 2026 bij Antwerp. De precieze voorwaarden die gemoeid zijn met de overeenkomst zijn onbekend. Antwerp heeft na Tjaronn Chery, Ayrton Costa en Rosen Bozhinov met Odoi de vierde zomerversterking binnen. De Leuvenaar speelde eerder voor RSC Anderlecht, OH Leuven, STVV, Lokeren en Fulham FC. Royal Antwerp FC is dus de zevende club van Odoi.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.