OFFICIEEL: Borry maakt transfer van Dender naar Patro Eisden

OFFICIEEL: Borry toch niet naar JPL, verlaat Dender voor Patro Eisden

24 juni om 20:09

Kjetil Borry heeft officieel de overstap gemaakt van FC Dender naar Patro Eisden. Op deze manier promoveert Borry toch niet naar de Jupiler Pro League. Borry heeft bij Patro Eisden een contract getekend voor een seizoen met optie tot een extra seizoen.

Stijn Stijnen, de hoofdtrainer van Patro Eisden, is zeer te spreken over de komst van Borry. “Kjetil heeft het profiel om bij Patro te spelen. We verwachten een enorme werkethiek van hem. We willen een kleedkamer die op dat vlak een stap voorwaarts zet in het groeiproces van een jonge profclub”, deelt Stijnen via de officiële kanalen van Patro Eisden.

Stijnen sluit af door aan te geven dat de ervaring van Borry belangrijk gaat zijn voor Patro Eisden in de Challenger Pro League. “. Kjetil heeft ervaring en krijgt aldus een grote verantwoordelijkheid om dat mee te laten groeien”, aldus Stijnen.

Borry doorliep de jeugdreeksen bij Roeselare en wist vervolgens door te stromen naar de A-kern. Daarna kwam Borry uit voor SK Beveren, van Beveren keerde Borry terug naar Roeselare om hierna de stap te maken naar Dender. Bij Dender promoveerde Borry tweemaal en nu begint hij aan zijn gloednieuwe avontuur bij Patro Eisden.