Malcolm trekt naar FCV Dender EH

OFFICIEEL: FCV Dender haalt met Malcolm al zevende versterking in huis

21 juni om 10:05

FCV Dender EH is wel érg ijverig begonnen aan het nieuwe seizoen. Nadat het maar liefst zes transfers aankondigde, is nu ook nummer zeven een feit. De 21-jarige Malcolm Viltard komt over van FC Sochaux, dat uitkomt in de Championnat National, het derde niveau in Frankrijk. 

Malcolm tekent bij Dender een contract voor drie seizoenen, met optie op een extra seizoen. De verdedigende middenvelder mocht het afgelopen seizoen 29 wedstrijden spelen bij Sochaux, waarin hij ondanks zijn jonge leeftijd ook vijftien keer de kapiteinsband mocht dragen. Malcolm slaagde er drie keer in de netten te doen trillen en gaf daarnaast twee assists. 

Voor FCV Dender is hij aanwinst nummer zeven. Toch lijkt de transferhonger nog niet helemaal gestild te zijn, vermits de club van T1 Vincent Euvrard eerder liet weten dat er acht a negen versterkingen zouden worden aangetrokken. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.