Doku heeft vertrouwen in goals Lukaku bij Rode Duivels

Doku over vorm van Lukaku bij Rode Duivels: “Is een spits en wil altijd scoren”

24 juni om 18:00

Jeremy Doku, een van de vaste pionnen van de Rode Duivels op het EK, sprak maandag met de media in het trainingscentrum. Doku werd gevraagd naar de frustratie van Romelu Lukaku, die al drie keer een doelpunt afgekeurd zag worden door de VAR.

"Romelu Lukaku is een spits en wil altijd scoren”, klinkt het meteen, geciteerd door RTBF. “Hij weet hoe belangrijk hij is voor het team. Hij heeft een grote impact en maakt het verschil. Ik denk dat hij blij is dat we gewonnen hebben, ook al heeft hij niet gescoord. Ik weet zeker dat hij weer zal scoren," aldus Doku.

Doku benadrukte hoe belangrijk Lukaku is voor het team, zowel op als buiten het veld. "Hij is een speler waar je vaak naar kijkt op het veld”, klinkt het verder bij de vleugelspeler van de Rode Duivels. “Als hij in een goede positie staat, probeer ik hem altijd te gebruiken.”

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

De Rode Duivels staan er na de overwinning tegen Roemenië alvast wat beter voor in de groep. De Rode Duivels hebben dankzij de winst op zaterdag nu drie punten. Ook Slowakije, Roemenië en Oekraïne hebben er nu drie. Om de volgende ronde te halen heeft België voldoende aan een gelijkspel tegen Oekraïne.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.