Zorgen Domenico Tedesco om Axel Witsel nemen toe

'Kwetsuur Witsel erger dan gedacht, nog altijd afwezig op training'

24 juni om 15:38
Laatste update: 24 juni om 15:51

De Rode Duivels trainden deze maandagochtend ter voorbereiding op de laatste poulewedstrijd tegen Oekraïne. Wederom deed Axel Witsel niet mee aan de groepstraining. De speler van Atlético Madrid hield het bij wat fietsen in de fitnessruimte, zo valt te lezen bij L'Avenir.

Dat Witsel nog altijd niet klaar is om mee te trainen met de groep zal bondscoach Domenico Tedesco wat kopzorgen geven. De centrale verdediger kreeg een dag voor de wedstrijd tegen Roemenië opnieuw wat last aan de lies en reisde niet mee naar Keulen.
 
Tedesco gaf eerder mee dat het kwetsuur van Witsel meeviel, maar nu blijkt het toch ernstiger dan gedacht. De lies speelt de ervaren verdediger van België meer parten dan gehoopt.
 
Twee dagen voor de match lijkt het dan ook onwaarschijnlijk dat Witsel klaar zal zijn te spelen tegen Oekraïne. Tedesco zei al wel niet te vrezen dat de 132-voudig Rode Duivel helemaal niet meer in actie kan komen: ‘Ik denk dat zijn EK nog niet voorbij is.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.