PSV hoopt op door Club Brugge en Antwerp-begeerde spelers

'PSV hoopt door Club Brugge en Antwerp-begeerde spelers snel te tekenen'

23 juni om 18:32

Couhaib Driouech en Ryan Flamingo moeten nog altijd de overstap maken naar PSV. Eerder werd Drioiuech gelinkt aan Royal Antwerp FC en Flamingo aan Club Brugge. Technisch directeur Earnest Stewart van de Eindhovenaren werkt aan de transfers van de Excelsior-aanvaller en het veelzijdige talent van FC Utrecht.

Volgens het Eindhovens Dagblad zijn PSV en FC Utrecht enkele miljoenen van elkaar verwijderd in de onderhandelingen over Flamingo. De Domstedelingen zetten in op een totaalpakket van negen à tien miljoen euro, terwijl de landskampioen niet verder wil gaan dan zes à zeven miljoen. Vermoedelijk zullen de clubs elkaar ergens in het midden vinden in de komende dagen, want de verdediger annex middenvelder wil zelf naar PSV.

Ook Driouech heeft zijn zinnen gezet op een stap naar Eindhoven. PSV zal zich spoedig weer melden bij Excelsior, nu de vleugelspits terugkeert van vakantie. De Eindhovenaren zullen het bod van ruim twee miljoen euro iets verhogen, maar willen niet veel verder gaan. Als de Kralingers zich blijven verzetten, dan schakelt Stewart door. 

De regionale krant meldt dat Jeremiah St. Juste niet heel hoog meer op de agenda staat bij PSV. De vraagprijs van Sporting Portugal voor de Nederlandse verdediger is te gortig. De Portugese kampioen verlangt ruim tien miljoen euro. Verder baalt Stewart van het mislopen van het Belgische toptalent Jorthy Mokio (KAA Gent), die op weg is naar Ajax.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.